Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å kunne gi deg den beste opplevelsen. For å lese mer om informasjonskapsler og vår bruk klikk her .

Tips for private kunder

Vi kan produsere personlige, generelle, fantastiske, spesielle, unike gaver for enhver anledning som varer livet ut. Gave til personen som har "alt" og er vanskelig å kjøpe til...ikke noe problem. Her finner du gavene dine. Vi kan kombinere tekst, 2D-bilder og 3D-motiver til å skape de mest enestående krystaller. Vi har flere krystaller i velge blant i vårt utvalg. Ta en titt i nettbutikken eller ta kontakt med oss for å diskutere ønsker og behov. Under finner du noen eksempler og ideer på hva vi kan tilby. Bloggen vår er også en god kilde for inspirasjon og ideer.

 

JULEGAVER

Hva med en spesiell julegave? Det kan være vanskelig å vite hva man skal gi og da kan en helt spesiell skreddersydd gave være tingen. Gi bort bilde av barnet eller barna i julegave til besteforeldre. Hva med bildet av yndlingskjæledyret eller yndlingsbilen eller båten?

 

BURSDAGSGAVER

Krystall med horsiskoptegnet til personen? Personlig gave med bilde av bursdagspersonen? Start en tradisjon om et nytt bilde i krystall hvert år til barnet ditt. Man kan da lett se forandringene fra barn til voksen. En fin gave for personen å ta med seg videre i livet.

 

JUBILEUMSGAVER

50-årslag? Pensjonistgave? Her kan du få unike gaver for enhver anledning. Bilder, motiver, modeller, tekst og datoer kan smeltes sammen til en perfekt gave og minne for livet enten til å bli gitt bort eller til å beholde selv. Bestill i nettbutikken eller ta kontakt for større prosjekter.

 

DÅPS-/NAVNDAGSGAVER

Hva gir man et lite barn i gave som ennå ikke forstår seg på gaver? Jo en gravert krystall, som barnet når det vokser opp kan ta frem og se på. Hva med et 2D eller 3D bildet av når barnet var et foster i mors mage? Kanskje bilde av føtter og hender som nyfødt, gjerne med fødselsdagsdato, vekt og tidspunkt? Kanskje et dikt eller vers? Mulighetene er mange.

 

KONFIRMASJONSGAVER

Ønsker du å gi bort en konfirmasjonsgave eller kanskje beholde et minne fra konfirmasjonsdagen selv? Et bilde av konfirmanten med tekst/dato? Et spesielt bilde fra konfirmantens liv med tekst/dato? Gavekort så kan konfirmanten bestille krystall i ettertid når bildene er klare?

 

BRYLLUPSGAVER

Hva med et gavekort så kan brudeparet få et av sine bryllupsbilder gravert inn i ønsket krystall? Få tak i babybilder av brudeparet og få dem konvertert til 3D sett dem sammen i en fantastisk krystall med tekst? kanskje babybilder sammen med bilder fra nåtiden? Hjertekrystall passer perfekt til formålet.

 

FARS-/MORSDAGSGAVER

Hva sier vel mer "Jeg setter pris på deg" enn en gravert krystall med et fantastisk motiv og tekst? Hva med yndlingssportsbilen til far eller Louis Vuitton bagen til mor med teksten "Glad i deg!"? Bilde av far eller mor som holder deres nyfødte barn?

 

VALENTINSGAVER

En flott gave til den du bryr deg om på selveste valentinsdagen er fint, men å si det med krystall er fantastisk. Ingenting sier jeg elsker deg eller er glad i deg som en hjertekrystall med bilde av kjæresten eller paret sammen. Hva med selvskrevet kjærlighetsdikt med 3D hjerter rundt? Kanskje du til og med ønsker et frieri gravert i krystall til evig tid?

 

MINNER

Har du vært på ferie, på en spesiell tur eller kanskje utført en stor bragd som du ønsker å ha et minne av for livet. Hva med å få et bilde gravert fra turen din? Eller hva med et monument fra stedet du har vært? Kanskje også noe så fint som et lite dikt? Et maleri/kunstverk som personen har laget? Få de gravert i en krystall som verken falmer eller ødelegges? Savner du bestemor, pappa eller rufus? Skaff deg et gravert minne om den som har gått bort.