Om oss

Krystallfoto.no

Som en av de eldste butikkene i Norge som tilbyr 3D-krystallgravering, har Krystallfoto vært aktiv i mange år. Firmaet har stått frem som anerkjent, pålitelig, og rimelig, og har siden 2009, fremstått som en ledende aktør i denne bransjen.

I august 2012, overtok samboeren min og jeg virksomheten og eies av EMenn DA (Org.nr NO 997 779 355). Vi startet opp en forretning i Drammen, men grunnet uforutsette omstendigheter var vi tvunget til å ha et lite opphold på et år fra midten av 2013. Nettløsningen vi hadde begynte også sakte å falle akterut de siste årene. Vi er nå tilbake, bedre enn noensinne, med en fabelaktig ny nettbutikk for å kunne gi deg muligheten til å få eller gi en fantastisk gave. En gave for livet.

Hos oss, står trygghet, service og kvalitet alltid i sentrum, som det har gjort i mange år.

 

Vår visjon

Lett, trygt og hyggelig...

Det å bestille et så annerledes produkt skal være en lett, trygg og hyggelig opplevelse. Vi i Krystallfoto forstår at mange av dere ikke ennå har kjent med slike produkter, selv om mange har sett dem ulike steder. Derfor har vi prøvd å lage en pen, informativ og enkel nettbutikk, hvor du i ro og mak kan sitte ned i fredelige og hyggelige omgivelser for å sjekke og kjøpe våre produkter. Skulle du allikevel ønske en mer personlig service er vi ikke lengre enn en telefon, sms eller e-post unna.

Uansett om du nå er på jakt etter en perfekt gave til deg selv, den ultimate firmagave, flotte priser og premier eller en fantastisk gave til noen du er glad i, så har Krystallfoto et bredt utvalg av krystall og tilbehør som vil passe de fleste.

Vi ønsker å kunne tilby spesielle gaver som forteller noe og tåler å stå fremme og være blikkfang. Uforglemmelig minner som kan fremstilles for livet. Derfor tilbyr vi produkter til noen som har alt, og som ikke finnes overalt. Disse ønsker vi også å tilby på en rask, trygg og ikke minst, enkel måte. For å kunne klare dette er vi alltid tilgjengelige for akkurat deg!

Vår stolthet ligger i Deres tilfredshet.

Du velger Krystallfoto som nettopp din forhandler av graverte krystaller hvis du ønsker…

• et anerkjent firma!
• trygghet og kvalitet!
• et firma med erfaring med både private- og bedriftskunder
• personlig service som alltid står i sentrum!
• varer som er tilvirket i Norge
• kort produksjonstid!
• rask levering!

 Vi tilstreber alltid etter å bli bedre og å kunne tilby et variert sortiment av krystaller og tilbehør. Ønsker du en størrelse eller en krytsallform som ikke finnes på vårt lager, vil vi være behjelpelig med å skaffe den gjennom vårt omfattende nettverk av kontakter og samarbeidspartnere, hvis mulig.

 Velkommen til en praktisk, hyggelig og trygg handel!

 Med vennlig Hilsen

Krystallfoto.

La oss sammen finne løsninger

Har du spesielle ønsker?

Eller det er noe du lurer på som du ikke helt finner ut av?

Ta kontakt så ser vi hva vi får til uansett om det er små eller store prosjekter

Skroll til toppen