Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å kunne gi deg den beste opplevelsen. For å lese mer om informasjonskapsler og vår bruk klikk her .

Hvorfor velge oss

Hvorfor handle hos oss!

 

Rimelige priser

Rimelige priser

Vi har rimelige priser sammenlignet med konkurrenter. Du kan være sikker på at du ikke betaler for mye når du handler hos oss.

Fantastisk personlig kundeservice

Fantastisk personlig kundeservice

Vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme dine ønsker og diskuterer og planlegger gjerne slik at du får det akkurat slik du vil ha det. Ta gjerne kontakt og prøv oss du også.

Rask produksjonstid

Rask produksjonstid

Vanlig praksis er å sende dine tilpassede produkter innen 2-5 virkedager. Vi sender vanligvis etter 1-2 virkedager etter at vi har mottatt ordren. Dette avhenger selvfølgelig av kompleksiteten på motivet og antall krystaller du bestiller, men du kan uansett være trygg på at vi tilstreber å få dine varer ut så fort som mulig. Hvis du trenger enda raskere expresslevering skal vi kunne klare det. Bare ta kontakt med oss først. Selve leveringstiden styrer vi dessverre ikke og er avhengig av forskjellige faktorer utenfor vår kontroll, men vi benytter pålitelige transportører som forsøker å gi deg din ordre så raskt som mulig.

Ypperlig kvalitet

Ypperlig kvalitet

Vi benytter kun gode og pålitelige leverandører for å levere kvalitetsprodukter til deg. Vi tilstreber også å kunne gi deg kvalitet og service fra du tar kontakt, eller leverer din ordre, til du mottar dine produkter til langt etter skulle det være behov for det. Er vi ikke selv fornøyd med resultatet lager vi et nytt til vi er fornøyd før vi sender det.

Bonuspoeng

Bonuspoeng

Vi setter pris på lojale kunder og gir derfor bonuspoeng på alle kjøp i nettbutikken. Bonuspoengene kan brukes til å betale for varene du kjøper. Det mer du handler det mer bonuspoeng samler du og desto mer kan du spare på dine kjøp. Klikk her for å lese mer om bonuspoeng-programmet...