Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å kunne gi deg den beste opplevelsen. For å lese mer om informasjonskapsler og vår bruk klikk her .

Tips for Bedrifter og Lag

Er du eller din bedrift på jakt etter spesielle gaver å gi deres ansatte, kunder eller leverandører eller kanskje en ny måte å presentere, brande eller profilere dere eller deres produkt(er) på? Kanskje dere er en organisasjon eller et idrettslag som er på jakt etter å hedre eller minnes noen innenfor eller utenfor laget? Vi kan gravere navn, dato, logo, 2D bilde eller 3D bilde inn i krystaller. Under ser du enkelte forslag som er langt fra uttømmende så ta gjerne kontakt med oss for å diskutere eventuelle ønsker og behov. Vi ser frem til å høre fra deg.

 

Firmagaver

Er dere på jakt etter firmagaver for ulike anledninger har vi muligheten til å utvikle spesielle og unike gaver for dere. Vennligst se under for enkelte eksempler:

 • GAVER TIL ANSATTE
 • KUNDEGAVER/TAKKEGAVER
 • LEVERANDØRGAVER

Ønsker bedriften eller organisasjonen å gi gave til en av de ansatte for motivasjon eller heder og ære? Månedens, årets Ansatte/Selger? Når ansatte slutter har jubileum eller går av med pensjon? Ønsker dere å gjøre stas på kundene deres? Kanskje dere har landet i havn et stort anbud eller kontrakt...gi kunden en "takk-for-handelen"-gave. Julegaver til kundene? Vis at dere setter pris på kundene deres. Noen leverandører som fortjener en oppmerksomhet? Stor kontrakt signert? Fortell dem at det er blitt satt pris på. Julegaver? Endelig er prosjektet i havn? Si det med krystall.

 

Branding

Bevisstgjøring, merkevare- og bedriftsoppbygging er noe man aldri kan få nok av. Hvorfor ikke da gjøre det med stil og klasse? Se noen eksempler under:

 • MERKEVAREBYGGING
 • BEVISSTGJØRING
 • PROFILERING
 • PRESENTASJON

Skal på utstilling, messe eller kundebesøk? Ta med produktet gravert i krystall. Får helt klart oppmerksomheten fra de fleste. Gi krystall med logo og kontakt detaljer til kunden med instrumentkjøpet. Det er i alle fall et visittkort det er vanskelig å miste. Eiendomsmegler? Gi en krystall med huset i 3D med logoen deres ved nøkkelutvekslingen. De vil garantert huske dere skulle de selge. Cateringfirma? Telysholdere med logo man legger ved maten og kan brukes som dekorasjon av kunden? Mange vil sikkert se logoen. Krystall-minnepinner med logoen deres gravert i krystallen og gis til kunder? Ta kontakt med oss for muligheter.

 

Jubileumsgaver

Det er veldig fint og spesielt å kunne gi en personlig gave, kanskje med en personlig hilsen, i en varig og vakker krystall. Uansett anlednig har vi noe å tilby:

 • FIRMAET ER 10/20/25/30 ÅR OSV
 • 25/40/50/60 ÅR I FIRMAET
 • BRYLLUP
 • FØDSEL/DÅP
 • BURSDAG
 • FAST ANSETTELSE
 • PENSJON

Andre anledninger kan også fortjene en liten påskjønnelse som skal bedriften fusjonere? Franchise nr 50 er åpnet! Bedriften har nådd salgsmålene!

 

Priser & premier

Kanskje trenger dere flotte priser eller premier? Det finnes mange størrelser, former og prisklasser på både generelle og personlige priser og premier i gravert krystall.

 

Hederstegn

Ønsker dere som bedrift, organisasjon eller lag å gi et hederstegn til en spesiell anledning eller person?

 

Lag- / Portrettbilder

Ønsker dere lag eller portrettbilder som ikke falmer eller blir ødelagt men forblir like vakkert år etter år? Vi kan hjelpe dere. Hall of fame? Vil dere ha alle ansatte i hver sin krystall og skifte ut ettervert som tiden går? Lagbilde av fotball laget hvert år?