Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å kunne gi deg den beste opplevelsen. For å lese mer om informasjonskapsler og vår bruk klikk her .

Bonuspoeng

Krystallfoto setter pris på gode og lojale kunder og har derfor et bonuspoeng-program slik at du som kunde kan opptjene bonuspoeng som du kan benytte på fremtidige bestillinger. Jo mer du kjøper, jo større blir din gevinst. Tjen og bruk med letthet!

 

Hva er Bonuspoeng

Bonuspoeng:

1 bonuspoeng = 1 NOK. Du kan derfor betale for varer med opptjente bonuspoeng. Du kan betale for hele eller deler av din ordre.

 

Slik opparbeider du deg Bonuspoeng

Slik opparbeider du deg bonuspoeng:

Du må først og fremst opprette en konto på Krystallfoto.no. Du vil automatisk få  bonuspoeng ved opprettelse av en konto som du kan bruke med en gang hvis ønskelig. Du vil kunne få bonuspoeng på alle varer i krystallfoto.no (unntatt frakt og gebyrer). Antall bonuspoeng du får på hvert enkelt produkt varierer, men er vanligvis mellom 10-20% av salgssummen. Så hvis kjøpesummen er 500 Kr vil man kunne få 50 Bonuspoeng ved kjøp. Antall bonuspoeng er listet opp ved produktet. Når du gjør en bestilling, vil du få dine bonuspoeng når bestillingen er betalt og utført.

 

Hvor finner jeg bonuspoengene mine

Hvor finner jeg bonuspoengene mine?

Du kan når som helst logge deg inn på din konto og sjekke din saldo under bonuspoeng.

 

Slik bruker du Bonuspoengene dine

Slik bruker du bonuspoengene dine:

Du kan benytte dine bonuspoeng når som helst når du foretar en bestilling. Du vil få valg i handlekurven og i kassen om du ønsker å benytte bonuspoeng og eventuell hvor mange poeng du ønsker å benytte.

 

Betingelser

Betingelser:

  • For å kunne opptjene og spare bonuspoeng forutsetter det at man har en aktiv konto på krystallfoto.no.
  • Opptjening av bonuspoeng forutsetter at en bestilling er blitt betalt eller en kampanje er gjennomført slik beskrevet i kampanjen.
  • Opptjente bonuspoeng vil bli lagret på din konto så lenge du holder kontoen åpen, Krystallfoto eksisterer, til de benyttes.
  • Opptjente bonuspoeng kan ikke veksles eller utbetales i penger.
  • Det er ikke mulig å overføre bonuspoeng mellom kontoer eller samle disse.
  • Krystallfoto forbeholder seg retten til å kunne endre i beregning av bonuspoeng og hvordan de brukes.
  • Hvis Krystallfoto opphører å eksistere av uansett grunn, vil bonuspoengene kunne forsvinne uten forhåndsvarsel.