Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å kunne gi deg den beste opplevelsen. For å lese mer om informasjonskapsler og vår bruk klikk her .

Hvorfor lysbase?

Skrevet av Tom 06.10.2016 0 Kommentar(er)

Så hva skal man med en lysbase?

Lysbaser er ikke bare fint tilbehør å få frem motivet bedre på, slik at det virkelig skinner i krystallen, men kan også i mange tilfeller være nødvendig. Avhengig av bildet som sendes inn kan graveringen fort bli litt blass i krystallen. Mørke bilder eller bilder med mye sort og store kontraster, kan være vanskelig å få gravert godt inn i krystallene da det er mindre "prikker" i graveringen for å utgjøre motivet. Mørke farger eller sort blir gravert med få eller ingen prikker for å gjenskape den mørke/sorte fargen. Lyse og hvite partier genererer mange "prikker" i graveringen for skape lys/hvite forhold. Derfor kan en lysbase også være med på å lyse opp disse mørke/sorte områdene i motivet som normalt kanskje ikke synes så godt. Derfor anbefaler vi alle som kjøper krystall av oss om å også kjøpe en lysbase.

Vi har forskjellige typer lysbaser som passer til ulike typer krystaller og personlige preferanser, både med hvitt og farget lys, kun batteri og/eller strøm. Du finner alle våre lysbaser her: Tilbehør/lysbaser

Har du problemer med å velge rett type lysbase hjelper vi deg så gjerne med å finne lysbasen som passer til din krystall og preferanser. Det er bare å ta kontakt.

Nøkkelord: Lysbase Lysebase Anbefalt

Kommenter dette